Brændkjærskolen

Vi kan - vi vil - vi tør - vi gør

Freddys unger kæmpede bravt i regionsfinalen

Desværre gik Brædkjærskolens hold ikke videre til landsfinalen i Smart, Parat, Svar. I semi-finalen med fire hold kom de i omkamp med Favrdal-Fjelstrup skole fra Haderslev. Her blev de taklet af et spørgsmål omkring Nicklas Bendtner, som de ikke kunne. De missede derfor selve finalen. Men trods alt et meget flot resultat, som "Freddys unger" netop har leveret.

Nyhed billede
Hele 12 klasser fra Syddanmark deltog i den regionale quiz-runde af "Smart, Parat, Svar" på Vejle Bibliotek. Spørgsmålene spændte fra "2015 året der gik" over "Madglad" til "Agent Cherub". Det var svært at svare på "Hvad kan man købe i et antikvariat" og let at svare på "Hvordan fik Tobias (fra Divergent) kælenavnet Four"

"Smart, Parat, Svar" har været medvirkende til at udbygge sammenholdet i 6.b og været et fantastisk virkemiddel til at sætte de dygtigste elever i et positivt lys. Allerede nu snakker vores femte årgang om, at det næste år er deres tur.

Året der gik - Forsidebilleder

Niels Erik Danielsen den 05-02-2016
    Fordybelsesdage i uge 6 (8. febr. til 12. februar)

Hele skolen har fordybelsesdage i kommende uge. Det betyder, at eleverne / klasserne har en lidt anderledes skoledag en normalt.
    Der, hvor der er store ændringer – f.eks. rejser, temauge eller andre ture ud af huset – har lærerne / pædagogerne sendt besked med hjem.

For klasser der er på skolen, er mødetiderne:
    Indskolingen   bh.kl. til og med 3. kl.: 08.00 – 14.00
    Mellemtrin:     4. – 6. klassetrin    kl.: 08.00 -  14.15