Brændkjærskolen

Vi kan - vi vil - vi tør - vi gør

Skolen ønsker alle en RIGTIG GOD SOMMERFERIE.

Skolens kontor er åbent indtil d.3.juli og igen fra mandag d.3.aug. Skolen starter igen mandag d.10.aug. Elever fra 1.-10.klasse møder kl.8.00 uanset normalskema, Bh.klasserne kl. 8.30. Alle slutter kl. 14 undtagen 10.årg., der slutter kl. 12.30.

TILLYKKE og HELD OG LYKKE til jer alle

Onsdag d. 24. juni dimitterede skolen 232 elever ved 2 arrangementer i skolens festsal. Først for 9.årg. og efterfølgende for 10.årg.

Nyhed billede
Efter velkomst og en fællessang blev dimissionstalen afholdt af skoleleder Niels Erik Danielsen. Skolens valghold i musik underholdte herefter med sangene "Heartbeat Song" og "Stay with me" Derefter blev afgangsbeviserne uddelt, og fællesdelen sluttede med en fællessang. Herefter fortsatte de enkelte klasser, med mindre det var sket inden, i hver deres lokale, hvor skolen er vært ved et glas vin eller en sodavand og chips.I dimissionstalen roste Niels Erik Danielsen eleverne for at have været behagelige unge mennesker, der har formået at suge godt til sig af den undervisning, som læreren – sammen med eleverne– har formet. Han understregede også vigtigheden af, at de finder tilhørsforhold i en eller anden form for fællesskab. Frihed og fællesskab var temaet i årets dimissionstale.
Niels Erik Danielsen sluttede sin tale således: "Jeg håber at I vil opføre jer værdigt, at I vil blive godt uddannet, at I vil hjælpe andre, der måske ikke bliver hørt/set, at I vil få et lykkeligt liv, og at I vil have friheden til at indgå i mange forpligtende fællesskaber. Så tror jeg, I når langt. Vi har delt mange gode timer med jer, men I er nu parate til at starte på den næste etape i jeres liv – nye fællesskaber. Tak for lån af jer, tak for jeres nysgerrighed og engagement. Tillykke med jeres prøveresultater, tillykke med jeres frihed her fra Brændkjærskolen – Jeg håber, I kommer til at indgå i mange fællesskaber. Sørg for at holde kontakten ved lige med kammerater og gamle venner. Netværk er en vigtig faktor. Held og lykke til jer alle.

Året der gik - Forsidebilleder

91955