Brændkjærskolen

Vi kan - vi vil - vi tør - vi gør

BRÆNDKJÆR ER KREDSVINDER!

Efter en utrolig spændende kamp kan Brændkjær nu kalde sig kredsvinder i Ekstra Bladets skolefodboldturnering. Brændkjær vandt 2-1 over Hjalleseskolen fra Odense efter at have været bagude 0-1 indtil få minutter før tid. Det blev 1-1 på mål af Kamille Westergaard, og i sidste minut scorede Ditte Langberg det afgørende mål. Både pigerne på banen og de mange tilskuere på sidelinjen gik amok i glæde. Nu kan pigerne og resten af skolen glæde sig til en kamp mod en anden kredsvinder. Den spilles dog først til foråret.

Nyhed billede
  • Marianne Andersen den 03-10-2017
    Kære forældre.

Vi ændrer adgangen til Forældreintra, så du fremadrettet skal logge på med et uni-login i stedet  for din nuværende adgangskode. Din nuværende adgangskode bliver lukket fra mandag den 23. oktober 2017, og du kan allerede nu bruge uni-login i stedet for.
    Ændringen sker for at højne sikkerheden, ensrette adgangen til fremtidige systemer og harmonisere på tværs af skoler og kommuner.

Følg vejledningen, hvor du får tildelt dit uni-login samt adgangskode. Du skal bruge dit NEM ID første gang til oprettelse af uni-login.