Brændkjærskolen

Vi kan - vi vil - vi tør - vi gør

TEAMBUILDING

8.B havde besøg af Rikke og Salim fra Kolding Ungdomsskole, som stod for udendørs teambuildingaktiviteter. Det krævede tillid og samarbejde at klare de stillede opgaver, hvortil 8.B udviste stort engagement og gåpåmod. - Carina Skovbo

Nyhed billede
  • Jens Bank den 22-09-2017
    Forlænget frist for bestilling af skoleportrætter med fri levering til skolen

Kære forældre på Brændkjærskolen

Årets skoleportrætter har kunne ses og bestilles på Mesterskuds webshop siden 06-09-2017.

Mesterskud har fået henvendelser fra forældre, der har haft problemer med at tilmelde sig eller har manglet deres koder, så de ikke har kunne se billederne af deres børn.

Fristen for køb af billeder med fri levering til skolen er derfor forlænget frem til den 25-09-2017.

Vi fremsender koderne igen på SkoleIntra, så man kan få adgang til at se årets skoleportrætter.

God fornøjelse med billederne.

De bedste hilsner

Team Mesterskud

Jens Bank den 18-09-2017
    Kære forældre

Eleverne har i dag den 18.september fået et brev med hjem samt en adgangskode til et stort skoleudviklingsprogram som Brændkjærskolen deltager i. I forbindelse med programmet foretages i uge 38-41 2017 en kortlægningsundersøgelse.

I kortlægningen deltager alle skolens elever, deres lærere og pædagoger, skolens ledelse og jer forældre. Undersøgelsen er en netbaseret undersøgelse, hvor I som forældre kan svare på spørgsmål om, hvordan I opfatter barnets læringsmiljø i skolen.
    For at skolen skal kunne bruge svarene fra undersøgelsen på en god måde, er det vigtigt, at så mange forældre som muligt tager sig tid til at svare.

Spørgeskemaet finder du her: https://kortlægning.lsp.aau.dk/Respondent/login.aspx?ReturnUrl=%2frespondent%2f
    Brugernavn samt den unikke adgangskode finder du i brevet fra skolen.

Det tager ca. 5 minutter at besvare spørgeskemaet og på den måde kan I  hjælpe os til at få viden om, hvordan vi bedst muligt kan støtte eleverne i deres trivsel og læring.
    I spørgeskemaet er det muligt at undlade at svare på enkelte spørgsmål og besvarelsen af spørgeskemaet er anonym.

Sidste frist for at svare på undersøgelsen er fredag den 13. oktober 2017

Hvis I har spørgsmål til undersøgelsen, er I meget velkomne til at kontakte mig.

Jens Bank
    Afdelingsleder