Brændkjærskolen

Vi kan - vi vil - vi tør - vi gør

TILLYKKE og HELD OG LYKKE i fremtiden

Ved skolens dimission for 9. og 10.klasserne startede skoleleder Niels Erik Danielsen med at byde de mange fremmødte velkommen. Herefter var der fællessang og skolelederens dimissionstale. Fællesarrangementet bød foruden uddeling af afgangsbeviser på god underholdning af skolens musikvalghold for 7.–9. årgang. De sang og spillede to numre: Alone af Heart og Beautiful girls af Sean Kingston. Herefter fortsatte de enkelte klasser i hvert deres lokale, hvor skolen var vært med et glas vin/sodavand og chips.

. .
I dimissionstalen takkede Niels Erik Danielsen eleverne for deres nysgerrighed og engagement, samt for at have været en rigtig god årgang. Et af temaerne i talen var vigtigheden i at have et arbejde. Noget at stå op til, noget der giver rytme i ens liv, noget man udvikler sig af og danner fællesskaber ved, samt noget der danner identitet.
Han sluttede med at udtrykke sit håb om, at eleverne vil blive godt uddannet, vil hjælpe andre, der måske ikke bliver hørt/set, at de vil få et lykkeligt liv, og at de vil have friheden til at indgå i mange forpligtende fællesskaber. "Så tror jeg, I når langt. Vi har delt mange gode timer med jer, men I er nu parate til at starte på den næste etape i jeres liv i nye fællesskaber."

Året der gik - Forsidebilleder