• Brændkjærskolen

Brændkjærskolen

Vi kan - vi vil - vi tør - vi gør

SIDSTE SKOLEDAG

Der blev afholdt sidste skoledag for 9. og 10. årgang i strålende solskin. Dagen forløb godt med fælles morgenmad, karamelkastning, underholdning og fodbold.

Nyhed billede
    Marianne Andersen den 29-05-2017
    Kommunens Kørselskontor har været ramt af hackerangreb i weekenden. Det betyder problemer med afhentning af børn, som er visiteret til skolekørsel mandag morgen.

De børn, som plejer at blive hentet med bus, ventes at blive hentet, men kørslen kan være forsinket. Hvis bussen ikke kommer, er forældre velkommen til at kontakte Kørselskontoret på tlf. 79 79 17 18.

Værre er det med børn, som plejer at blive hentet med taxa. Her har det ikke været muligt at genskabe alle kørselslister. Hvis taxaen ikke kommer, bedes forældre kontakte Kørselskontoret på tlf. 79 79 17 18.

Leverandøren af det system, som bruges til at styre kommunens kørsel, arbejder på højtryk på at løse de problemer, som hackerangrebet har forårsaget. Håbet er, at kørslen vil være normal i morgen tirsdag.

Jens Anker Boje
    Kommunikationskonsulent

Kolding Kommune
    Centralforvaltningen

Niels Erik Danielsen den 24-04-2017
    Hermed vedhæftet prøveplan for 10. årg. mdt. prøver.
    mvh
    Niels E. Danielsen
    Niels Erik Danielsen den 24-04-2017
    Hermed vedhæftet oversigt over prøveplanen for 9. årgang.
    mvh
    Niels E. Danielsen