Brændkjærskolen

Vi kan - vi vil - vi tør - vi gør

Vellykket overskolingsdag

6. årgang har tilbragt en hel skoledag sammen med samme årgang på Dalby skole. Det sker, fordi Brændkjærskolen næste år får elever fra Dalby skole ind i 7.klasserne. Dagen startede med morgenmad på Dalby skole. Herefter gik eleverne i smågrupper til Brændkjærskolen. Her fik Dalbyeleverne mulighed for at blive lidt fortrolige med skolen, og alle fik en lejlighed til at lære deres nye kammerater bedre at kende.

Nyhed billede
Der var forskellige aktiviteter dels på skolen og dels i Geografisk have. Middagspausen tilbragte eleverne sammen ved bålhytten på skolen. Her blev der grillet pølser og hygget.

Året der gik - Forsidebilleder

Anette Rasmussen den 24-04-2015
    Kære forældre og børn
    I og jeres børn inviteres igen i år til at krible og krable i naturen. Maj måned er national krible krable måned og vi glæder os til at krible og krable sammen med jer. Vi har sat alle sejl til og tilbyder både arrangementer for skoler, familiearrangementer i weekenden og masser af inspiration og materialer til at krible og krable på egen hånd.
    Se vedhæftet filer for mere information.