Brændkjærskolen

Vi kan - vi vil - vi tør - vi gør

JORDEN RUNDT I INDSKOLINGEN

Vi har været "Jorden Rundt" i denne uge. Børnene har besøgt landende Australien, Tanzania, Brasilien, Danmark og Kina. De har fået flotte stempler i deres pas og lavet en masse sjove ting. De har lavet brummere, boomerangs, tegnet dyr, dyrket capoeira, kæmpet sig gennem junglen, lavet mad, halskæder, skæl til en flot drage, bygget med Lego, danset samba, skrevet kinesisk, lært at tælle til ti på swahili og kinesisk, lavet akrobatik og lært en masse om alle de spændende lande de har været i. Udover det har de knyttet bånd på tværs af klasser og årgange, de har passet på og hjulpet hinanden og ikke mindst grinet en masse med nye venner. Det har været hyggeligt, spændende og lærerigt for alle parter.

Nyhed billede
Ingen aktuelle opslag