• Brændkjærskolen

Brændkjærskolen

Vi kan - vi vil - vi tør - vi gør

DIMISSION

Onsdag var der dimission af 92 elever fra 9. årgang og 143 elever fra 10. årgang. Det var en god aften med glade elever og forældre. Skoleleder Niels E. Danielsen holdt talen for 9. årgang og startede med at rose eleverne både for adfærd og engagement gennem skoleåret. Derefter talte han om, ”hvorfor er det egentligt, at vi holder skole?” Han omtalte nødvendigheden af en uddannelse og det at have færdigheder, så man selv har mulighed for at danne sig sine egne meninger. Fake news er mere og mere almindeligt, og derfor er det godt som menneske at have redskaber til at kunne både læse og regne sig til egne standpunkter. Afdelingsleder Nicolaj F. Nielsen holdt talen for 10. årgang og talte om det at gå i 10. klasse. Om hvad der sker i løbet af det ene år både fagligt og socialt. Desuden talte han om vigtigheden af at kunne fungere i et fællesskab og, at man nogle gange må sætte fællesskabets interesser over sine egne. Det faglige og det sociale er et fokuspunkt i 10. klasse, men lige så vigtigt er det at få mod og lyst til at gå i skole, at træffe de rigtige og selvstændige valg og at blive i stand til at tackle livet. Et af skolens valghold i musik (elever fra 7. – 8. årg.) spilede for elever og forældre. Efter arrangementet i Festsalen blev der sagt farvel og god sommerferie under mere uformelle former i de enkelte klasser.

Nyhed billede
    Niels Erik Danielsen den 30-06-2017
    God sommerferie til alle.

Skolens kontor er nu lukket - men åbner igen den 3. august.

Eleverne i :
                      1. -10. klasserne - starter efter ferien torsdag den 10. august kl. 8.00 - 14.00.
                       (de første to lektioner med klasselæreren - derefter med normalt skema)

Børnehaveklasserne starter torsdag den 10. august kl. 8.30 - 14.00

Niels E. Danielsen
    Niels Erik Danielsen den 21-06-2017
    Hermed vedhæftet "Information fra ...... Sommerferien"

Venlig hilsen og
    God sommerferie til alle.
    Niels E. Danielsen