Brændkjærskolen  
                           
                     
Vi kan - vi vil - vi tør - vi gør

BRÆNDKJÆRSKOLEN BLANDT DE OTTE KLOGESTE I DANMARK

Efter at havde vundet retten til at repræsentere Koldings skolevæsen i den landsdækkende læse- og paratvidensquiz, "Smart Parat Svar", skulle ”Legenderne” fra Brændkjærskolen onsdag den 10. januar dyste i landsdelsfinalen mod tolv andre skoler i landsdelen. Efter en forholdsvis overbevisenden sejr i første runde gik ”Legenderne” videre til selve landsdelsfinalen. Her var de foran i de første runder, men havde en svipser mod slutningen, så spændingen var intens i sidste runde, hvor ”Legenderne” selv svarede rigtig på tre af tre spørgsmål. Da de andre hold ikke kunne svare rigtigt på alle spørgsmål, løb ”Legenderne” af med sejren. Eleverne i 6.a havde selv udvalgt, hvem der skulle være end del af ”Legenderne” og derved repræsentere klassen og Brændkjærskolen. Vinderholdet bestod af Alberte Bødker Lydersen, Irma Lysholm Borch, Sigrid Terp Rask Pedersen, Mohammad Saad Faqrodin og Johan Højstrøm. Brændkjæreleverne skal nu repræsentere landsdelen i den endelige finale, som finder sted i Odense den 7. februar, her skal de dyste mod syv andre kloge klasser. - Morten Hjuler Christensen

Nyhed billede
 • ikon
  Marianne Andersen den 10-01-2018

  Kære forældre,

   

  Måske overvejer du at skrive dit barn op i en folkeskole, eller måske går dit barn allerede i en af Kolding Kommunes folkeskoler?

   

  Uanset hvad din situation er, vil vi meget gerne fortælle dig, at folkeskolerne i Kolding Kommune er gode. Faktisk så gode, at de i flere målinger scorer over landsgennemsnit. Blandt andet inden for trivsel og faglighed.

   

  For at give jer den bedste information om folkeskolerne her i Kolding Kommune, har vi lavet en ny hjemmeside, der samler tal/fakta, billeder og videoer om folkeskolernes hverdag.

  På hjemmesiden finder du også en kortsøgning, så du nemt kan finde din lokale folkeskole.

   

  Besøg www.danmarksbedstefolkeskole.nu og bliv klogere på Kolding Kommunes folkeskoler.

   

  Venlig hilsen

  Lars Hende Svenson

  Skolechef i Kolding Kommune

Besøgstæller

1355338